• info@q-ba.nl
  • +31 6 21 59 22 58

IFS normkennis training

IFS versie 8 is verplicht vanaf 1 januari 2024. Ben jij al op de hoogte van alle wijzigingen? Laat je bijpraten door een IFS auditor!

In het kader van samen is gezelliger en kom je verder, organiseren Martine de Leeuw-Hosman (QBA) en Dominique Timp ( FSQA) een IFS normkennis training inclusief alle wijzigingen uit versie 8

Voor wie?

De training is bestemd voor kwaliteitsmanagers, kwaliteitsmedewerkers, HACCP teamleden of managers die werken bij een IFS gecertificeerd bedrijf of implementatie overwegen.

Trainer:

Martine de Leeuw-Hosman heeft na jarenlange ervaring in de voedingsmiddelen industrie in 2014 eigen adviesbureau QBA opgericht en ondersteund uiteenlopende bedrijven op het gebied van kwaliteit en voedselveiligheid. Sinds 2019 werkt ze als subcontractor voor DNV en is gekwalificeerd Lead auditor IFS food, logistics, broker, BRCGS food, FSSC22000 en GMP+ feed materials.  Aangezien tijdens audits geen advies gegeven mag worden is het geven van trainingen de uitlaatklep geworden om enthousiast alle ins en outs en praktische tips te delen met de deelnemers.

Wil je hierbij zijn?

Wanneer:  woensdag 6 maart 2024
Locatie: Van der Valk – Nieuwerkerk aan den Ijssel
Tijdsbesteding: 1 dag
Kosten: €485 p.p. excl. BTW (inclusief lunch, materiaal en certificaat)

Inschrijven

of stuur een e-mail naar : Martine@q-ba.nl

Tot dan!


vraag nu meer informatie aan